Wie zijn wij?

We zijn Sham Dienstverlening

Wij staan voor verbinden.

Bij Sham Dienstverlening zijn we constant op zoek naar getalenteerde individuen om ons team te versterken. Als een vooraanstaand uitzendbureau in de regio, specialiseren we ons in het vinden van de perfecte match tussen werkgever en werknemer, met een bijzondere focus op schoonmaak- en magazijnmedewerkers.

We zijn toegewijd aan het bieden van kansen voor groei en ontwikkeling aan onze medewerkers. Of je nu een ervaren professional bent in de schoonmaak- of magazijnsector, of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, wij bieden ondersteuning en begeleiding om jouw carrièredoelen te bereiken.

Onze aanpak is gebaseerd op transparantie, integriteit en betrouwbaarheid. We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van ons team bij Sham Dienstverlening, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we kijken hoe jouw vaardigheden en ervaring passen binnen onze organisatie en hoe we gezamenlijk succes kunnen behalen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die Sham Dienstverlening te bieden heeft!

 

KWALITEIT

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen ons bewust laten toetsen door verschillende partijen om nog beter te kunnen presteren. Zo zitten wij onder andere aangesloten bij;

NEN 4400-01 stichting normering arbeid (SNA)

NBBU

We zijn lid van de NBBU (Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Dit houdt in dat wij ons altijd zullen houden aan de regels van de cao)

OP ZOEK NAAR EEN PASSENDE BIJBAAN?

Neem contact met ons op en wij zullen z.s.m. reageren.
× Koffie?